Biztos kézben tartjuk azIT üzemeltetésed

Az ERT Hungary-val a háttéreben azon dolgozunk, hogy te nyugodtan és problémamentesen foglalkozhass a valódi munkáddal. Mi az informatikához értünk a feladatunk pedig, hogy IT vonalon minden flottul menjen a cégedben.

hero-image

20+ éve nyújtunk teljes körű informatikai szolgáltatásokat vállalkozásoknak.

Cégünk az ügyfeleinkkel együtt növekedve bővítette szolgáltatási körét és területét, indulásunk óta újabb és újabb megoldásokkal és irodákkal világszerte.

features

Egyteljes csapat
segít neked és a cégednek.

Cégünk az informatikai üzemeltetés különböző területeire specializálódott részlegekből áll, akik együttesen segítenek. Munkatársaink mindig a rendelkezésedre állnak, mögöttük pedig egy teljes csapatnyi szakértővel, akik mindig a leggyorsabb és legjobb megoldásokat keresik számodra.

A bonyolultabb munkák során a céged számára dedikált projektmenedzser segít és rugalmasan biztosítunk szakértő kollégákat a csapatunkból tervezéstől a kivitelezésig.

Célunk az, hogy minden ügyfelünknek magas színvonalú informatikai megoldásokat kínáljunk, és hogy problémáikat gyorsan és hatékonyan oldjuk meg.

Miért nálunk lesz a legjobb kezekben az IT üzemeltetésed?

Előnyök

time
Globális lefedettség

3 kontinens, 6 országában rendelkezünk irodával, 4 nyelven (magyar, angol, német, horvát) nyújtunk támogatást, a magyar piacon kívül is számíthatsz ránk nemzetközi terjeszkedésed és működésed során.

time
20+ év szakmai tapasztalat

A technológiai változásokkal együtt fejlődtünk és 20+ éves működésünk során a legkülönbözőbb problémákat oldottuk meg, így kiterjedt szakmai tapaszalatunkra támaszkodhatsz.

time
Átláthatóság

Az átláthatóság a munkánk sarokköve. Hiszünk abban, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha teljes transzparenciát biztosítunk partnereink számára az általunk végzett munkákról.

Munkánk számokban
+ügyfél világ szerte
k+megoldott ticket
km+kábel bekötése
dedikált csapattag

Történet

Ügyfeleinkkel együtt nőttünk.

Az ERT Hungary az ERT Group része, cégcsoportunk globális informatikai vállalkozásokat működtet két üzletágban: az IT üzemeltetés és vállalatirányítási rendszerek területén.Az IT üzemeltetés cégcsoportunk legrégebbi üzletága, amely már 2004 óta nyújt teljes körű informatikai megoldásokat vállalkozások számára.Fő szolgáltatási területeink a felhasználói támogatás, szerverüzemeltetés, hálózatépítés, software- és hardware problémák kezelése.Gyors és hatékony megoldást nyújtunk a mindennapi informatikai kérdésekre, ügyfeleinket helyszíni és távoli támogatással segítjük már 3 kontinens, 6 országában, 4 nyelven.Ahol jelen vagyunk:
2004

Alapítás

Vállalatunk két informatikai cég összeolvadásával indult Budapesten, Magyarországon.

2008

Nemzetközi terjeszkedés

Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően kiléptünk a nemzetközi piacra, horvát irodánk indulásával.

2011

Európai bővítés

További növekedésünknek köszönhetően elindítottuk irodánkat Írországban, amivel ír és angol ügyfeleinket szolgáljuk ki.

2013

Németország

A közép-európai piacon tevékenykedő ügyfeleink gyorsabb eléréséért Németországban is nyitottunk irodát.

2022

Globális piac

Megnyitottuk dubai és floridai irodánkat, amely az Európán túli nemzetközi terjeszkedésünk első lépése.

Világszertejelen vagyunk.

Nemzetközi cégeknek segítünk szerte a világon, és globális lefedettséget biztosítunk helyi irodáinkkal és képviseleteinkkel.
A te cégednek miben segíthetünk?
Lépj velünk
kapcsolatba!
Kérdésed van?
Válasszmeeting időpontot!
Az ERT Hungary az ERT Group része és teljes körű informatikai rendszerüzemeltetési szolgáltatásokat nyújt cégek számára.
Az IT előny legyen, ne teher!